Sponsoren

hyty_logo

HYTY, gespecialiseerd in technisch personeel

HYTY Kracht in Techniek, heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een volwassen en slagvaardige organisatie voor technisch personeel. Met activiteiten als werving, selectie, pay-roll services en detachering van technisch personeel en project onderaanneming biedt HYTY Kracht in Techniek technische bedrijven een flexibele personele ondersteuning.

hyty_mast_klein

De juiste man op de juiste plaats, dat is de essentie. Vaak gaat het om koppels maar ook om complete installatieteams voor speciale projecten. Onze kracht zit in de band, de betrokkenheid bij zowel opdrachtgever als medewerker. We kennen de persoonlijke kwaliteiten en ambities van onze medewerkers, kijken verder dan alleen de functie-eisen en opleiding.

HYTY Kracht in Techniek is opgericht in 2005. Door de betrokken aanpak wist HYTY al snel het vertrouwen van tal van gerenommeerde bedrijven te winnen. Tekenend voor HYTY Kracht in Techniek is de loyaliteit van zowel opdrachtgevers als werknemers. Veel medewerkers werken al vanaf de start voor HYTY en haar opdrachtgevers.

Vestigingsadres:
HYTY Personeelsdiensten BV
Nijverheidsweg Noord 123, 3812 PL Amersfoort
Postbus 1476, 3800 BL Amersfoort
T 033 – 422 72 72
F 033 – 422 72 70
E info@hyty.nlComments are closed.